Zemplén vármegye rendes közgyülése...
Správa o riadnom zasadaní Zemplínskej župy dňa 15.12.1908. Program obsahoval 22 bodov - o.i. záujem okresov Humenné, Medzilaborce a Stropkov o "zaokrúhlenie" (kikerekitésére vonatkozó).