Városi tisztujitás Homonnán
Správa o tom, že sa pripravujú voľby do mestského zastupireľstva v Humennom na 10 uvoľnených miest, medzi ktorými je aj miesto richtára. Predpokladajú sa hádky pri obsadzovaní týchto pracovných miest.