Halálozás
Správa o úmrtí učiteľa štátnej reálnej školy v mestečku Sümeg (HU) Júliusa (Gyula) Takácsa vo veku 51 rokov. Menovaný bol synom niekdajšieho humenského farára Jozefa (József) Takácsa a v 80-tych rokoch bol študentom chlapčenskej meštianskej školy v Humennom.