A szabad lyceum - Cseh, Alex
Polemika - odozva na článok uverejnený vo Felvidéki Hirlap č. 39/1908. Riaditeľ školy vysvetľuje poslanie a realizáciu prednáškového cyklu Slobodné lýceum, ktoré prebieha v Humennom.