Mozi Homonnán
Správa o tom, že 3 týždne prevádzkované kino v Humennom pravdepodobne speje ku zániku. Premietajú sa staré a roztrhané filmy namiesto sľubovaných nových filmov z Budapesti. Návtevnosť veľmi nízka.