A közig. bizottság üléséből
Informácie o zasadaní municípia Zemplínskej župy (zákonodarnej komisie) v Sátoraljaujhely (HU) 13. januára 1909. Z obsahu: Hlavný župan Július Meczner oboznámil s prehľadom o vysťahovalectve do Ameriky za rok 1908. Vysťahovalo sa 2815 ľudí a v samotnom decembri 1908 to bolo 564 ľudí. Naspäť prišlo 85 ľudí. Rabínovi Samuelovi (Samu) Wechslerovi z Vranova pridelený mesačný plat 80 korún. Zúradovať to má vranovský slúžnovský úrad.