Főuri vadászat
Správa o tom, že gróf Alexander Andráši usporiadal veľkopanskú poľovačku v svojich poľovníckych revíroch na Zemplíne. Hostia ubytovaní v kaštieli v Humennom. Menoslov účastníkov vysokej šlachty: napr. arciknieža Géza Oderscalchi, gróf Gabriel Lónya, gróf Gejza Andráši a jeho syn Karol Andráši.