Meghivó a "Homonnai Kereskedelmi és Iparbank Részvénytársaság"... - Igazgatóság
Správa o konaní VI. valného zhromaždenia Humenskej obchodnej a priemyselnej banky, účast. spoločnosti v Humennom 21. februára 1909. Program zhromaždenia.