Egy szabadsághős visszaemlékezései - Dudás, Július, 1861-1911
Historická čriepka [z pera regionálneho autora] a dotýka sa memoárov štábneho dôstojníka domobrany Lajosa Kazinczyho na obdobie krvavých jatiek v Arade v septembri-októbri 1848