Kinevezés
Správa o tom, že justičný praktikant kráľovskej súdnej stolice zo Sátoraljaújhely Vojtech (Béla) Makó ukončil tu svoje pôsobenie v januári 1909 a nastupuje vo funkcii notára pri okresnom súde v Kiskörösi (HU)