A polgári fiu és felsőkereskedelmi iskola... - B.
Referát z koncertu, ktorý usporiadala chlapčenská meštianska a vyššia obchodná škola v hotely Stefánia v Humennom 13. februára 1909. Program nacvičil so študentami učiteľ Ľudovít (lajos) Kováts. Mená účinkujúcich a ich vystúpenia.