Felhivás : nagy alkalmi vétel - Büchler, Kálmán 18??-19??
Inzerát humenského obchodníka s metrovým textilomKolomana (Kálman) Büchlera v ktorom upozorňuje na výpredaj skladu za nákupné ceny v roku 1909.