A magánpolgári leányiskola estélye
Koncert v Humennom 23. februári 1909, ktorý organizuje súkromná dievčenská meštianska škola pod vedením riaditeľky Márii Kovács a učiteľky Eleny Mácsai. Program a účinkujúce dievčatá.