A homonnai kereskedelmi és iparbank r.t. közgűlése
Glosa hodnotí valné zhromaždenie Humenskej obchodnej a priemyselnej banky, účastinnej spoločnosti, ktoré sa uskutočnilo 21. februára 1909. Z finančnými výsledkami oboznámil Dr. Moskovics. Prebehla aj voľba predstavenstva do ktorej boli zvolení: Móric Sándor, Jozef Klein, Jakub Fejes, Adolf Spira a Bernard Berkovics.