A homonnai ref. és á.h. egyesült missiói egyház - F.
Referát o práve zverejnenej ročenke zjednotenej evanjelickej cirkvi reformovanej ale aj augsburského vyznania Humenného a okolia. Na čele stojí farár - vedec. Finančné ukazovatele za rok 1908. Celkove 547 veriacich v Humennom a okolí. Zaznamenané odchody: Karola Janku, Ľudovíta Persenszkeho.