Iskolalátogatás
Správa o tom, že na kontrolu štátnej chlapčenskej meštianskej školy a rímskokatolíckej dievčenskej školy došiel ministerský komisár Gyula Istvánffy. Kontrola prebehla v dňoch 5.-6. marca 1909 s kladným výsledkom.