Tűz Homonnán
Správa o požiari v Humennom 19. marca 1909 v tzv. "dome Prunyiho". Požiar zničil celý dom. Len včasný zásah požiarnikov odstránil nebezpečenstvo rozšírenia požiaru. Vzhľadom k tomu, že tu vznikol opakovane požiar verejnosť žiada prísne vyšetrenie okolností.