Jutalmazás
Správa o tom, že boli vyplatené mimoriadne finančné odmeny pre dvoch pracovníkov Humenného, ktorí sa zúčastnili štatistického zberu údajov v oblasti zahraničného obchodu. Štefan Nemlaha, náčelník železničnej stanice v Humennom a úradník Maximilián Somogyi.