Fősorozások
Hlavné vojenské odvody v Snine v dňoch 29.-30. marca 1909 (bolo odvedných 61 brancov). V Humennom 2.-3. apríla 1909 z 577 predvolaných sa dostavilo na odvod len 202 z čoho odvedených bolo 72 brancov. Väčšina nedostavených sa nachádza v USA.