Körözés
Správa o tom, že bolo vydané stíhanie na uprchlíka Františka Orbána, mechanika premietača filmov v Humennom, ktorý v mesiaci február zmizol aj s veľkými dlžobami. Napriek predvolaniu sa nedostavil.