A József kir. herceg Szanatórium Egyesület évi közgyülése
Informácia o konaní výročnej schôdza Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa v Budapesti 23. mája 1909. Všetci účastníci, ktorí vstúpia do spolku do termínu 15. máj budú mať cestovné za polovičnú cenu. V Humenno zabezpečuje zľavnené lístky predsedníčka spolku Istvánné [?] Géczy.