Jótékonyság
Správa o tom, že gróf Alexander Andráši v rámci dobročinnosti dal finančný dar pre postihnutých požiarom v obci Zbudské Dlhé v máji 1909. Peniaze doručil ku hlavnému slúžnemu Humenného M. Haraszthy.