Homonna piaci vámszedési joga
Podžupan Zemplínskej župy vydal nariadenie, že výber cla pri rampe v Humennom je protiprávny. Možno ho realizovať výluočne na trhu. Celý problém výberu cla sa rieši na úrovni administratívnej komisie Zemplínskej župy.