Homonna város képviselőtestülete...
Informácie zo zasadania mestského zboru poslancov v Humennom v júni 1909. Odsúhlasili finančné priplácanie pre: Hasičský dobrovoľný zbor (vytvorenie systematizovaného miesta hasiča), elektrické osvetlenie bitúnku v Humennom, 200 korunový ročný príplatok pre prevádzkovanie Humenskej štátnej rezbárskej školy.