Uj mérnök
Správa o tom, že rodák z Humenného inžinier Leopold (Lipót) Jakobovits, ktorý ukončil štúdium na Ferenc József müegyetem [univerzite Františka Jozefa v Budapešti] sa v júni 1909 usadil v Humennom