Személyi hirek
Správa o tom, že v júni 1909 navštívil rodinu Andrášiovcov v Humennom knieža Geza Odescalchi s rodinou. Sudca kráľovskej súdnej stolice v Košiciach Štefan (István) Oláh navštívil svoju rodinu v Humennom.