Leéget áruraktár...
Správa o veľkom požiari skladu tovaru a nábytku majiteľa Davida Schönfelda v Medzilaborciach v júli 1909. V sklade sa nachádali horľaviny a tak sa nedalo k ohňu ani priblížiť. Šťastie v nešťastí bolo to, že oheň vznikol počas bieleho dňa a tak na susediacich domoch strhli strechy čím predišli preskočeniu ohňa.