Személyi hir
Správa o tom, že hlavný župný lekár Dr. Maximilián Rácz sa navrátil domov v auguste 1909 a započal prácu v svojom zdravotnom obvode. * Do Humenného došiel z Budapesti a sa tu usadil Dr. Ladislav Berend vo funkcii zástupcu riaditeľa verejnej nemocnice.