A homonna takcsányi h. érdekü vasut...
Správa o dokončovacích prácach na vicinálke (železničná trať miestneho významu) Humenné - Stakčín. Práce sú dotiahnuté v auguste 1909 do obce Hažín kam sa už prtepravuje tovar po trati.