Boldog rozsnyóiak
Sťažnosť občanov z Rimavskej Soboty uverejnili v úvodníku nemenované noviny tohto mesta v auguste 1912. Poukazujú na to, že poplatky obyvateľov Rimavskej Soboty sú v porovnaní s rožňavskými veľmi vysoké.