Adomány : Ötödik közlemény - Hazslinszky, Rudolf
V druhej polovici júla 1912 do zbierok mestského múzea v Rožňave o.i. pribudli tieto exponáty: cechovné predmety viacerých rožňavských cechov, pečate, zástavy, veduta mesta Rožňavy z roku 1790, portrét prvého rožňavského kanonika.