Árverési hirdetményi kivonat - Baydik, [Juraj]
3.08.1912 sa bude v Slavošovciach konť dražba pozemku č. 113 Pozemkovej knihy A.I.1-2.7.10. 12. 15.-16. 18.-20. dom, lúka na pozemkun č. 63 a 108, mnohé ďalšie parcely lesa, ktoré boli vo vlastníctve dedičov Andreja (András) Petrovicsa.