Sorozás
V Rožňave začnú vojenské odvody pre brancov z mesta 31.08.1912, pre brancov z vidieka začnú 2.09.1912. Predsedom odvodovej komisei je barón Ladislav (László) Hámos, členom je mestský úradný lekár Hugo (Hugó) Heincz.