Katonai gyakorlatok
V dňoch 31.08.1912 až 7.09.1912 prebehnú jesenné vojenské cvičenia v povodí Slanej. Zúčastnia sa ho: 27. pešia divízia veliteľstvo armádneho zboru z Košíc, dôstojnícky zbor levočského pluku a posádka z Levoče.