Villanytelepünk tulterheltsége
V mestskej elektrárni v Rožňave sa začalo s modernizáciou strojového vybavenia. Staré totiž nebolo schopné zabezpečovať elektrickú energiu pre veľkú oblasť (nielen samotnú Rožňavu, ale aj blízke obce).