Széchényi gróf s a Vanderbild család
Správa o pozastavení zásnub grófa Ladislava Széchenyi a Gladys Vandebild - bohatej Američanky. Rodina snúbenice žiada od Széchenyiho záruky na to, že Gladys bude prijatá tak ako pri uhorskom, tak aj pri rakúskom dvore