Kitüntetett szabó
Správa o tom, že Vojtech (Béla) Elek, ktorý pôsobil ako krajčírsky majster vo firme Ondreja (Andor) Aczéla v Rožňave získal miesto majstra odborného výcviku - konkurzom, ktorý vyhlásil Krajinský spolok dámskych a pánskych krajčírov v septembri 1912.