Árverési hirdetmény és feltételek - Baydik, [Juraj]
Sporiteľňa a úverný ústav v Dobšinej navrhol trestné konanie voči Michalovi Gödérovi ml. a st. za neplnenie si finančných pohľadávok voči peňažnému ústavu. V obci Slanec sa bude konať 31.10.1912 dražba nehnuteľného majetku zapísaného v Pozemkovej knihe obce pod č. 141 a B 9-10, A. 1.2., 254/a, 254/b - mlyn, dom, záhrada a lúka v Slanci ohodnotené na 1077 korún.