Hirdetmény - Mészáros, ?
Kráľovský krajský súd v Rimavskej Sobote potvrdil nastúpenie notára Jána (János) Markó-a do funkcie zástupcu verejného notára v Rožňave, ktorý povedie notársku kanceláriu po smrti svojho otca Alexandra (Sándor) Markó-a.