Árverési hirdetmény és feltételek kivonata - Baydik, [Juraj]
Predmetom dražby ohlásenej na 21.10.1912 sú nehnuteľnosti Františka Lenkeyho: parcela zapísaná pod č. 137 Pozemkovej knihy v Rožňave rad 1-2, č. 312, 313, č. 138 - dom, dvor a záhrada B 3. Navrhovateľom súdneho konania proti Františkovi (Ferenc) Lenkeymu bol Ján (János) Venczel.