Katonai áthelyezések
Správy o personálnych zmenách vo vojenskom prápore v Jelšave: do Prešova bol odvelený major Július (Gyula) Intzédy, ktorý pôsobil vo funkcii veliteľa. Na jeho miesto nastúpil kapitán Alexander (Sándor) Dingla. Edmund (Ödön) Illés, kapitán, bol z Jelšavy odvelený do Spišskej Novej Vsi v septembri 1912.