A homonnai leányok egyesülete...
Na svojom zasadaní Humenský grajciarový spolok židovských dievčat (Homonnai izraelita leány filléregylet) rozhodli o výške príspevku pre žiakov škôl v Humennom. Recitácia a predčítávanie členiek spolku ako kultúrny program. Príprava programu na "Deň Alžbety".