A helybeli zárdaban
Správa o spomienkovom podujatí, ktoré zorganizovali v kláštore [setier rádu sv.Františka] v Humennom na počesť kráľovny Alžbety dňa 19.11.1907. V programe vystúpili J. Fesztoy, M.Pápay. Teréz (Tereza) Páal- predniesla melodrámu Szepessyho "Szent Erzsébet" [Sv. Alžbeta].