Kaukál Károly ...
Inzerát o tom, že Karol (Károly) Kaukál,stolár otvoril svoju stolársku dielňu na Hlavnej ulici v Humennom v dome Štefana (István) Némethy. Vykonáva všetky stolárske práce od výroby nábytku po rôzne opravy.