December 10 én...
Správa o pripravovanej schôdzi administratívnej komisii Zemplínskej župy pripravované na 10.12.1907. O.i sa má prejednávať aj funkcia hlavného slúžneho pri novozaloženom slúžnovskom úrade v Medzilaborciach. Kandidátom je tabulárny slúžny Július (Gyula) Durcsinszky.