Szabad lyceum...
Správa o preloženom termíne prednášky Alexa (Elek) Cseh, riaditeľa Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej školy z 8.12 na 15.12.1907. Téma prednášky - Marconiho bezdrôtová telegrafia. Prednášku bude predchádzať klavírny koncert profesora meštianskej školy Júliusa (Gyula) Páli a na záver vystúpi miestny spevokol.