Első mulatság
Pozvánka na spoločenskú zábavu spojenú s ochotníckym predstavením, ktoré usporiada Humenský dobročinný ženský spolok dňa 5.01.1907. Podujatie sa uskutoční vo všetkých miestnostiach hotela Stefania. Text pozvánky.