Te vagy, te vagy, gonosz anyós... : paródia - Várossy, Michal
Báseň. [Autor bol profesor, básnik a publicista narodený v roku 1844 v Szegede, dlhé roky pôsobil ako profesor meštianskej školy v Humennom. Viď. Szinney str. 945-947/ posledný zväzok.]