Homonna város izr. hitközsége...
Správa o pripravovaných voľbách predstavenstva židovskej náboženskej obce v Humennom dňa 28.06.1903. Spomína sa v nej, že maďarsky hovoriaci Židia sa postavia proti prišelcom Chassidom a budú bojovať za národné a jazykové ciele. Výzva pre maďarsky hovoriacich židov, aby sa postavili proti Chassidom.