Tanitók gyülése
Referát z 30. valného zhromadženiea Spolku rímskokatolíckyych učiteľov rožňavskej diecézy. O.i. sa rozhodlo o udelení 50-korunových prémií Melicharovi (Menyhért) Littkeymu, Alexandrovi (Sándor) Dombosovi a Ľudovítovi (Lajos) Lóskovi.